Huur een safaritent bij ons, geniet van het buitenleven met comfort

Het kampeergevoel behouden maar zelf geen kampeerspullen hoeven mee te nemen. Onze safaritent heeft dit helemaal. Zo hoef je maar een paar spullen in te pakken en rij je weg zonder kar of caravan achter de auto en kom je zeker 2 uur eerder bij ons aan in Tsjechie.

De safaritenten zijn van alle gemakken voorzien.

Met een vloeroppervlakte van ongeveer 40 vierkante meter en stahoogte in de hele tent, heb je aan ruimte geen gebrek.  De voorkant van de tent kan in zijn geheel open, met mooi weer is dit erg prettig. Achter in de tent zijn twee slaapcabines. In één slaapcabine staan twee stapelbedden en in de andere slaapcabine een tweepersoonsbed (140×200 cm).  

Daarnaast zijn al een hoop andere handige dingen aanwezig. De safaritent heeft een verrijdbare keuken in de tent geplaatst. Daarbij kun je bij mooi weer buiten koken en kun je genieten  

De keuken is voorzien van een vier pits thermisch beveiligd gastoestel. In de keukenkastjes vind je servies en alles wat je nodig hebt om lekker te kunnen koken.

Een belangrijk kenmerk van onze safaritent voor 6 personen is de luifel waardoor je ook bij wat minder weer toch lekker buiten kunt zitten. Onder de luifel staat een loungeset met een lage zit en in het woongedeelte een hoge tafel met stoelen die allemaal makkelijk verplaatst kunnen worden.

Inventaris van een safaritent voor 6 personen

Er zijn geen sanitaire voorzieningen in de safaritenten en er is geen stromend water aanwezig, maar wel voor de plek zit een waterpunt. Wel is er elektriciteit en er is verlichting in de slaapcabines, het woongedeelte en onder de luifel. Verder is er een koelkast, koffiezetapparaat en een waterkoker aanwezig. Uiteraard zijn er standaard kussens en dekbedden aanwezig in de safaritent voor 6 personen.

Ligging

Er staan 4 safaritenten bij elkaar. De staan alle 4 dichtbij het sanitair op de plekken 2,3,19 en 20 op de plattegrond. De safaritenten staan op een veld met kampeerders en accomodaties om zo het laagdrempelige van kamperen te behouden maar de comfort te hebben van de glampingtent. 

Video over de zespersoons safaritent.

 

Omgeving

Speciaal voor jullie hebben we een digitale map in het Nederlands gemaakt met meer dan 75 dagjes weg. Goede restaurantjes, wandel gelegenheden, zwembaden, sportieve uitjes, culturele uitjes, uitkijkpunten, mooie stadjes en nog veel meer. Het is een map met uitjes voor jong en oud.  

Unieke topics:

  • Nationaal Park Boheems Zwitserland met als hoofduitje: de grootste natuurstenenbrug van Europa Pravcicka brana, maar onze eigen favoriet is Kyjov udoli, slechts op 10 kilometer vanaf de camping met prachtige wandelingen door de rotsen.
  • Saksische Schweiz met als hoofduitje de Bastei brug.
  • Zittauer gebergte: met als hoofduitje de burg Oybin.

Zie verdere informatie onder het kopje omgeving 

Reserveren zie hieronder: 

 

Rese