Ontdek onze faciliteiten op Camping de Regenboog

De ruimte en de rust op camping de Regenboog geven al een echt vakantiegevoel. Het leuke recreatieprogramma in het hoogseizoen voor jong en oud geeft de gezelligheid die bij een gezinscamping hoort.

We worden door onze campinggasten gemiddeld op google beoordeeld met een 4.4 en op Facebook zelfs met 5 sterren.  Weet je waarom? Onze gezinscamping is in het hoogseizoen ontzettend leuk voor kinderen tot 20 jaar! Onze faciliteiten hebben we hieronder beschreven:

Ons sanitair gebouw

Midden op de camping staat een groot sanitair gebouw met alles wat je nodig hebt. De wc’s zijn voorzien van wc papier, de wastafels van zeeppompjes en handdrogers, er zijn twee wasmachines en een droger aanwezig. Ook zijn er voorzieningen voor baby’s. En net buiten het sanitair gebouw bevind zich een stortplaats voor het chemisch toilet.

Eten en drinken

Aan het begin van de camping hebben we een prachtig terras. Hier kan je een koffie, biertje, ijsje en andere drankjes bestellen. We hebben hiernaast ook snackbaravonden en er worden wekelijkse barbecue avonden georganiseerd in het hoogseizoen.

Openingstijden van ons terras
Laagseizoen: elke zaterdag bij meer dan 20 plekken bezetting
Hoogseizoen: Maandag tot zaterdag 

Sporten

Op Camping de Regenboog is een beachvolleybalveld, voetbalveld, tafeltennistafel en jeu de boules baan aanwezig. In het hoogseizoen is het mogelijk om je aan te melden bij het boogschieten of voor andere sport en spelactiviteiten. Zie ook het recreatieprogramma voor samen sporten.

Zwemmen

Op 7 kilometer vanaf de camping ligt een heerlijk buiten zwembad. Maar ook naast Camping de Regenboog ligt een meer waar gevaren kan worden maar ook gezwommen. Let op het water is natuur water, dit betekend dat het water niet altijd even schoon is. Niet iedereen wil daarom in dit water zwemmen, daarnaast is het meer niet van ons en wordt dus ook niet met regelmaat door ons onderhouden.

(water)Speeltuin

Op de camping zijn twee speeltuinen aanwezig. De eerste speeltuin is aan het begin van de camping hier bevindt zich een glijbaan, schommel, trampoline, een wipwap, een duikelrek, zandbak en een klim en klauterparcours. De tweede speeltuin is een waterspeeltuin. Hier kunnen de kinderen heerlijk met water en zand spelen.

Recreatieteam (hoogseizoen)

In de zomer is er een recreatieprogramma voor jong en oud: van gezellige kampvuuravonden, een jeugdhonk en voetbaltoernooien tot barbecues en samenkomsten op zondag. Het recreatieteam staat de hele zomervakantie voor je klaar op onze Nederlandse gezinscamping in Tsjechië! Zie hier een informatie ons recreatieprogramma