Animatieprogramma voor jong en oud

Ruime kampeerplekken

gratis Wifi op de gehele camping 

Christelijke camping in Tsjechië

Vind je het prettig om te kamperen op een christelijke camping als je op vakantie gaat naar Tsjechië? Kom dan kamperen op Camping de Regenboog in de buurt van het kleine dorpje Šluknov. Met ruim opgezette kampeerplaatsen hebben jij en jouw gezelschap voldoende rust en ruimte om te genieten van een welverdiende vakantie. Op zondagen vinden er Bijbelstudies en samenkomsten plaats en worden er regelmatig speciale activiteiten georganiseerd.

camping overzicht

Boek eenvoudig een van onze camping accommodaties

Geniet van een onbezorgde vakantie op onze christelijke camping in Tsjechië

Onze christelijke camping in Tsjechië is fantastisch gelegen aan een recreatiemeer. De gezellige gezinscamping ligt op een mooie plek en ver weg van massatoerisme. De camping biedt tal van faciliteiten voor een onbezorgde vakantie. In het grote recreatiemeer vermaakt jong en oud zich door te zwemmen en te varen. Voor de sportievelingen liggen er diverse sportvelden op de camping en staat er een tafeltennistafel. In de zomer is er een recreatieprogramma met kampvuuravonden, barbecues en sporttoernooien. Op de christelijke camping in Tsjechië vindt er elke zondag een dienst plaats waar je van harte welkom bent.

Geen gebrek aan faciliteiten op de camping en in de omgeving

Uiteraard is er ook aan praktische zaken gedacht. Zo ligt er een bakker op 50 meter en supermarkt op 400 meter van de camping en kun je in de omgeving goedkoop uit eten. Daarnaast is er in het hoogseizoen een snackbar op de camping. In het midden van het kampeerterrein staat een groot sanitairgebouw met de benodigde voorzieningen. Bovendien heeft elke kampeerplek een waterpunt en een elektra-aansluiting. Heb je geen zin om zelf een tent mee te brengen? Dan kun je er zelfs voor kiezen om te overnachten in een van onze huurtenten.

Ontdek de omgeving van de camping

In de omgeving van de camping is genoeg te beleven. Maak een wandeling of een boottocht langs de rotsen en kloven van de Pravicicka Brana rotsbrug of ontdek de bijzondere rotsformaties tussen Kyjov en Krasna Lipa tijdens een fiets-, wandel- of mountainbiketocht. Naast deze sportieve activiteiten is een excursie naar een museum, de dierentuin, een attractiepark en een stad als Praag of Dresden ook mogelijk.

Reserveer je kampeerplek vandaag nog

Wil je je vakantie doorbrengen op een christelijke camping in Tsjechië met een Nederlandse eigenaar en klinken de faciliteiten als muziek in de oren? Reserveer dan online je kampeerplek en dan zien we jou en jouw gezelschap graag verschijnen. Bij vragen of voor meer informatie over onze camping bel je naar 0636164972.